laysosyzlm
Forum Üyesi
DernekSoft
Veri kaybı riskini ve manuel takip yorgunluğunu geride bırakın. DernekSoft ile derneğinizin dijital hafızasını bulutun gücüyle mühürleyin. Üyelerinizin başvuru anından bugüne kadarki tüm etkileşimleri, aidat geçmişleri ve projelerdeki rolleri tek bir ekranda, parmaklarınızın ucunda. Yönetim kurulları değişse bile, derneğinizin dijital arşivi bozulmadan, yeni nesillere eksiksiz bir şekilde devredilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Excel Dosyalarına Veda, Kurumsal Hafızaya MerhabaVeri kaybı riskini ve manuel takip yorgunluğunu geride bırakın. DernekSoft ile derneğinizin dijital hafızasını bulutun gücüyle mühürleyin. Üyelerinizin başvuru anından bugüne kadarki tüm etkileşimleri, aidat geçmişleri ve projelerdeki rolleri tek bir ekranda, parmaklarınızın ucunda. Yönetim kurulları değişse bile, derneğinizin dijital arşivi bozulmadan, yeni nesillere eksiksiz bir şekilde devredilir.
Finansal Motor: Akıllı Tahsilat ve Bağış Deneyimi
Finansal sürdürülebilirliği bir stres kaynağı olmaktan çıkarıp derneğinizin büyüme motoruna dönüştürün:- Dijital Bağış Sertifikaları: Sadece makbuz kesmeyin; bağışçılarınıza anında kişiselleştirilmiş şık sertifikalar göndererek katkılarını onurlandırın ve bağışçı sadakatini pekiştirin.
- Nezaketli Hatırlatıcılar: Aidat takibini "borç isteme" yükünden kurtarın. Sistem üzerinden kurgulanan otomatik SMS hatırlatıcıları ile tahsilat oranlarınızı sessizce ve profesyonelce artırın.
- Tam Finansal Şeffaflık: Gelir-gider tablolarınızı, kasa durumunuzu ve proje bütçelerinizi 7/24 mobil yönetim panelinden izleyin; bağışçılarınıza her kuruşun nereye gittiğini kanıtlarla gösterin.