Razor
Forum Üyesi
- Takım
- HataySpor
Bir yaşam çizelim;Böyle yeşillikler ile dolmuş taşmış olan.
Bir yaşam çizelim;içinde insanlar,hayvanlar,bitkiler,börtü böcekler olan.
Bir yaşam çizelim;herkesin hak ettiğini bulduğu bir dünya.İyinin iyiyi kötünün ise kötülüğü bulduğu bir yaşam.
Bir yaşam çizelim;şarkıların sözleri ile kalbimizdeki sözler uyuşsun.
Bir yaşam çizelim;neyi çok istersek o olsun artık.
Bir yaşam çizelim;Yalanın rüzgar olup gittiği,dürüstlüğün kalıcı olduğu.
Bir yaşam çizelim,ayrımcılığın,şefkatin olduğu.
Öyle bir yaşam çizelim ki bir insan bile gözyaşı dökmesin bu yaşamda,bir insan asla bir başkası için ağlamasın,bir insan asla bir başkası için kendini yakmasın.
Bu yaşamın içinde huzur ve refah olsun,sorumlulukların olmadığı fakat aklın ve kalbin bir olduğu bir yaşam,kimse hak etmediği şeyleri yaşamasın.Kimse bir gün yatağında ağlayıp da ''Neden ben ?''demesin.
Kimse sokaklarda korkarak yürümesin,kimse biriyle konuşurken tereddüt ederek ya da saklayarak konuşmasın kendini,bendini.
Öyle bir yaşam çizelim ki;kimse kimseyi kendinden güçlü veyahutta güçsüz bulmasın.
Öyle birer yaşamlar çizelim ki gönüllerimiz el ele tutuşsun.
Bu yaşamın baş rolü olabilirsiniz.
Sizden de bekliyorum arkadaşlar,tabii eğer siz de güzel bir yaşam istiyorsanız
Teşekkürler....
Bir yaşam çizelim;içinde insanlar,hayvanlar,bitkiler,börtü böcekler olan.
Bir yaşam çizelim;herkesin hak ettiğini bulduğu bir dünya.İyinin iyiyi kötünün ise kötülüğü bulduğu bir yaşam.
Bir yaşam çizelim;şarkıların sözleri ile kalbimizdeki sözler uyuşsun.
Bir yaşam çizelim;neyi çok istersek o olsun artık.
Bir yaşam çizelim;Yalanın rüzgar olup gittiği,dürüstlüğün kalıcı olduğu.
Bir yaşam çizelim,ayrımcılığın,şefkatin olduğu.
Öyle bir yaşam çizelim ki bir insan bile gözyaşı dökmesin bu yaşamda,bir insan asla bir başkası için ağlamasın,bir insan asla bir başkası için kendini yakmasın.
Bu yaşamın içinde huzur ve refah olsun,sorumlulukların olmadığı fakat aklın ve kalbin bir olduğu bir yaşam,kimse hak etmediği şeyleri yaşamasın.Kimse bir gün yatağında ağlayıp da ''Neden ben ?''demesin.
Kimse sokaklarda korkarak yürümesin,kimse biriyle konuşurken tereddüt ederek ya da saklayarak konuşmasın kendini,bendini.
Öyle bir yaşam çizelim ki;kimse kimseyi kendinden güçlü veyahutta güçsüz bulmasın.
Öyle birer yaşamlar çizelim ki gönüllerimiz el ele tutuşsun.
Bu yaşamın baş rolü olabilirsiniz.
Sizden de bekliyorum arkadaşlar,tabii eğer siz de güzel bir yaşam istiyorsanız
Teşekkürler....