temelreis
Forum Üyesi
Aşkın Sessiz Çığlığı
Gözlerim seni arar, kalbim seni özler, Aşkınla yandım, kül oldum, savrulur gezer. Sessiz bir çığlık içimde, duyulmaz feryadım, Sensiz geçen her an, bir ömürden ziyade.Yüreğim kan ağlar, gözyaşım sel olur, Aşkınla yandım, kül oldum, savrulur gezer. Sessiz bir çığlık içimde, duyulmaz feryadım, Sensiz geçen her an, bir ömürden ziyade.
Hayaller kurarım, seninle ilgili güzel, Aşkınla yandım, kül oldum, savrulur gezer. Sessiz bir çığlık içimde, duyulmaz feryadım, Sensiz geçen her an, bir ömürden ziyade.
Umutlarım kırılır, düşlerim yarım kalır, Aşkınla yandım, kül oldum, savrulur gezer. Sessiz bir çığlık içimde, duyulmaz feryadım, Sensiz geçen her an, bir ömürden ziyade.
Aşkın sessiz çığlığı, içimde yankılanır, Aşkınla yandım, kül oldum, savrulur gezer. Sessiz bir çığlık içimde, duyulmaz feryadım, Sensiz geçen her an, bir ömürden ziyade.
Denizler kadar engin, gökyüzü kadar uzak, Aşkınla yandım, kül oldum, savrulur gezer. Sessiz bir çığlık içimde, duyulmaz feryadım, Sensiz geçen her an, bir ömürden ziyade.
Karanlık gecelerde, yıldızlar şahit bana, Aşkınla yandım, kül oldum, savrulur gezer. Sessiz bir çığlık içimde, duyulmaz feryadım, Sensiz geçen her an, bir ömürden ziyade.
Rüzgarım seni getirir, kokunla avunurum, Aşkınla yandım, kül oldum, savrulur gezer. Sessiz bir çığlık içimde, duyulmaz feryadım, Sensiz geçen her an, bir ömürden ziyade.
Belki bir gün dönersin, umudum hep taze, Aşkınla yandım, kül oldum, savrulur gezer. Sessiz bir çığlık içimde, duyulmaz feryadım, Sensiz geçen her an, bir ömürden ziyade.