Yeni bir iş yeri açarken ya da markanızı ilk kez tanıtacağınız bir organizasyon planlarken, bu sürecin profesyonel şekilde ilerlemesi gerçekten çok önemli. Yanlış planlama ya da eksik ekipman, açılış gününün beklenen etkiyi yaratmamasına neden olabiliyor.
Bu konuyla ilgili araştırma yaparken
Sitede;
Açılış organizasyonu sürecinde nelerin planlanması gerektiği
Balon süsleme, ses sistemi, sahne kurulumu gibi hizmetlerin detayları
Profesyonel organizasyonun markaya kattığı avantajlar
gibi konular sade ve anlaşılır şekilde ele alınmış.
Benim dikkatimi çeken nokta, hizmetlerin sadece “süsleme” odaklı değil; marka imajı, misafir karşılama ve etkinliğin genel akışı düşünülerek planlanması oldu. Açılış organizasyonu yaptırmayı düşünenler için fikir verici bir kaynak olduğunu düşünüyorum.
İlgilenenler açılış organizasyonu hizmetleriyle ilgili detaylara buradan ulaşabilir:
Bu konuyla ilgili araştırma yaparken
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
hizmetleri üzerine kapsamlı bilgiler sunan bir siteyle karşılaştım. Özellikle iş yeri, mağaza, ofis ve kurumsal firma açılışları için sunulan organizasyon çözümleri oldukça detaylı anlatılmış.Sitede;
Açılış organizasyonu sürecinde nelerin planlanması gerektiği
Balon süsleme, ses sistemi, sahne kurulumu gibi hizmetlerin detayları
Profesyonel organizasyonun markaya kattığı avantajlar
gibi konular sade ve anlaşılır şekilde ele alınmış.
Benim dikkatimi çeken nokta, hizmetlerin sadece “süsleme” odaklı değil; marka imajı, misafir karşılama ve etkinliğin genel akışı düşünülerek planlanması oldu. Açılış organizasyonu yaptırmayı düşünenler için fikir verici bir kaynak olduğunu düşünüyorum.
İlgilenenler açılış organizasyonu hizmetleriyle ilgili detaylara buradan ulaşabilir:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.