- Bayan
- Takım
- Galatasaray
11 Ocak 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bir tarafı içinin çökmesine artık dertler ya da sorunlar altında ezilmene neden oluyor. Sen diğer aydınlık evreye bakınca da her şeyi ne kadar hızlı bir şekilde geride bıraktığını ve sorunlardan ne kadar iyi bir şekilde sıyrıldığını görüyorum. Hayatında olan kişiyle çok büyük bir tartışma ortamında kendini bulabilirsin. Tam bitti dediğin an gelebilir. Fakat biraz daha alttan almayı başarırsan mezarlıktaki olan çeşmenin anlamıyla her şeyden bir anda kurtulabilirsin. Bu çeşme zaten tüm sıkıntıların götürüleceği noktada kendini belli ediyor. Aslında karşıma çıkan noktalardan bir tanesi de ceviz ağacı oluyor. Bu ağaç bereketi ve güzellikleri simgeler. Artık o kadar sakin ve bereketli bir aşk hayatın olacak ki adeta herkesin kıskanmalarına dahi neden olacak. Eğer bu noktada sevgini sen de tam olarak gösterirsen işte her şeyin ne kadar olumlu bir şekilde devam ettiğini göreceksin. Alacak olduğunuz bir haber olduğunu görüyorum. Bu haber sayesinde aşk hayatında köklü bir değişiklik yapmak ve ciddi yollara girmek söz konusu olacak. Hayat arkadaşın ile mutlu anlarda yer almana az kaldı. Bu yüzden daha çok sabırlı olmayı denemende fayda var. Çevrende yer alan insanların yaptığı gibi bu yolunda giden aşk hayatına çok imrendim. Sen aslında o kadar güzel ve sakin olan aşk hayatın var ki resmen herkesin arayıp da bulamadığı bir aşk. Bu kadar iyi ilişkiye ne senin ne de hayatında olan hayat arkadaşının tam anlamı ile gereken kıymeti veremediğini hissediyorum. İlla bir şeyleri kayıp edince ya da sorun yaşayınca kıymet bilmek gerekmez.