- Bayan
- Takım
- Galatasaray
11 Ocak 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Geçmişinden gelen kırgınlıkların peşini her ne yaparsan yap bir türlü bırakmadığını hissediyorum. Bu noktada senin üzerine çok görev düşüyor. Geçmiş zamanlara takılı kalmak yerine her zaman önünüze bakmayı tercih etmelisin. Hayatında olan kişi ile ne kadar eskileri düşünürsen aslında gelecekte o kadar az yol alırsın. Bu yüzden eski defterleri bir tozlu rafa kaldırma vakti geldiğini görüyorum. Hayatındaki kişi ile aranıza girmeye çalışan üçüncü kişilerin yer aldığını hissediyorum. Bu kişilere karşı oldukça dikkatli olman gerekiyor. Çünkü aranızda laf taşıma ve olmayan şeyleri bile var gibi anlatma durumları olabilir. Dedikodu kazanı içinde yer almak yerine insanlardan bir anda geri çekilmen gerekebilir. Aslında bize ne kadar yıllanmış bile olsa ilerde güzel bir hayatın geleceğini gösterir. İnsanlar ile iyi diyaloglarda yer alacağını ve bunun sayesinde aşk hayatının çok güzel bir renk alacağını etki eder. Bu durum hayatında olan kişinin kendine özgü sorunları olduğunu gösterir. Onlara karşı ne kadar ilgili ve sadık olursan aslında aşkınız o kadar güzel bir şekilde renk kazanacak. Artık biraz daha ona destek olmalı ve her koşulda her sorunun da yanında yer almalısın. Karşındaki kişi ile mutlu birlikteliklere geçmek için her zamankinden daha çok emek vermen gerekiyor. Ne kadar çok emek verirsen işte o kadar başarılı olacaksın. Karşındaki insanın sevgisi azalmadan ya da yok olmadan bir şeyler yapman gerekiyor. Ona karşı biraz vurdum duymaz olduğunu düşünüyor olabilir. Bu düşünceyi silmek için harekete geçmeli ve ardından güzellikleri kendin için getirmelisin. O anlara kadar biraz daha sabır ile devam etmeyi denemelisin.