03 Mayıs 2025 Cumartesi Günün Fıkrası

GününSitesi

Özel Üye
Katılım
31 Ocak 2024
Mesajlar
22,062
Tepkime puanı
4
Nasreddin Hoca, sağda solda 'Ben şöyle yay çekerim, şöyle ok atarım.' diye konuşur durur. Bunun gerçek olup olmadığını anlamak isteyen gençler onu yarışmaya davet ederler. Hoca, ilk okunu atar, ama hedefin çok uzağına düşer. Çevreden gülüşme sesleri artınca Hoca; 'Bu bizim subaşının atışı; o, oku böyle atar.' der. İkinci olarak oku attığında, hedefi yine vuramaz, yine gülüşme sesleri arasında Hoca; 'Bu da bizim Kadı Efendi’nin atışı…' der. Üçüncü olarak oku atan Hoca hedefi vurunca; 'Bu da Hoca’nın atışı…' deyiverir.

Bu fıkra, tarafından, 03 Mayıs 2025 Cumartesi tarihinde, günün fıkrası olarak seçilmiştir.
 

Benzer konular

SiyahLi

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
2 Mayıs 2020
Mesajlar
4,023
Tepkime puanı
15
Takım
Beşiktaş
Paylaşım için teşekkürler.
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle
elektronik sigara - deneme bonus - Jigolo arkadaşlık ajansı