Öğretmenler Sendikası, TED Aliağa Koleji’nde Eylem Hazırlığında !

2018-08-18.jpeg

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası İzmir Temsilciliği, TED Aliağa Koleji’nde öğretmenlerin yaşadığı sorunları duyurdu. 7 maddelik uzlaşma metni uygulamaya geçirilmezse öğretmenler, Türk Eğitim Derneği’ne (TED) bağlı TED Aliağa Koleji’nde eylem yapacak.

TED Aliağa Koleji Velileri de Tedirgin​


öğretmenlerin yaşadığı sorunların sosyal medya gündem olmasının ardından, kolejde öğrencileri okuyan velilerin de rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Özel sektör öğretmenlerinin haklarını aramak için önemli çalışmalara imza atan ve bu alanda bir farkındalık yaratan TED Aliağa Kolejindeki öğretmenlerin asgari ücret dolaylarında maaş aldığını bildirdi.

Goruntu-19.04.2024-20.47.jpeg


Sendika, TED Aliağa Koleji Vakfı Yönetim Kurulu’na Seslendi​


Senelerdir canla başla görevini sürdürmesine rağmen asgari ücret dolaylarında çalıştırılan, duymadığımız, görmediğiniz öğretmenler adına buradan TED Aliağa Koleji Vakfı Yönetim Kuruluna sesleniyoruz.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı sözleşmelerinde aylık maaşlarında kamuda çalışan öğretmenlerle eşit maaş olacak şekilde taban maaş düzenlemesi yapılmasını, 2024 Ocak ayından başlayarak Ağustos 2024’ün sonuna kadar yani sözleşme dönemi bitene kadarki süreci kapsayan asgari ücretin yalnızca 1500 TL üzerindeki aylık maaşlarının da taban maaşa göre güncellenmesini

Öğretmenlerin meslekte çalıştığı yıla göre kıdem farkının belirlenmesi ve kamuda çalışan öğretmen ile eşit hale getirilmesini

Kamuda çalışan öğretmenlere zam yapıldığında TED Aliağa Koleji öğretmenlerine de aynı oranda zam yapılmasını

Her ara zam yapıldığında sözleşmelerinin yapılan artışın yazılarak güncellenmesini

20221025_113524.jpeg


EK ders ücretlerine enflasyon oranında artış yapılmasını

Nöbet ücretlerinin kamu öğretmenleriyle eşit şekilde verilmesini

Mesai saatleri dışında yapılan ŞÖK ve veli toplantıları mesai ücretlerinin, bire bir yapılan etüt çalışmaları ek ders ücretlerinin verilmesi

Banka promosyon ücretlerinin kesintisiz olarak öğretmenlere ve tüm personele verilmesini

Öğretmenler adına sendika ile protokol sözleşme imzablanmasını talep etmişlerdir.

Tüm bu taleplere sessiz kalmanız ve öğretmenler üzerinde baskı oluşturmanız durumunda gereken tüm sendikal eylemlikler değerlendirilecektir. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş