Apple’ın en başarılı işletim sistemi olacak olan iOS 11 işletim sistemi için yeni beta sürümleri yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak iOS 11 Beta 3 sürümlerinin yayınlandığını görmüştük. Geliştiriciler için yayınlanan üçüncü sürüm ve herkese açık olarak yayınlanan ikinci sürümden sonra Apple’ın elini çabuk tutarak 1-2 hafta içerisinde yeni beta sürümünü yayınladığını da gördük. Bu kez teknoloji devi iOS 11 Beta 4 sürümünü yayınladı. Apple tarafından yayınlanan yeni beta sürümüyle beraber iOS 11 işletim sisteminin kararlı sürümü içinde bir adım daha atılmış oldu. Peki, iOS 11 Beta 4 sürümüyle beraber gelen yenilikler neler?
Şu an için sürüm notları yayınlanmadığı için iOS 11 Beta 4 sürümünün tam olarak ne gibi yenilikler sunduğu konusunda tam anlamıyla bilgimiz yok. Fakat son beta sürümünden sonra gelen eleştirilere karşılık yayınlandığı belirlen yeni beta sürümünün muhtemelen hataları büyük ölçüde giderdiğini göreceğiz. App Store sorunlarının da önüne geçileceği belirtilen yeni sürüm olarak gösterilen iOS 11 Beta 4 sürümünün sürüm notlarını yayınlandığı an sitemize ekleyeceğiz.
iOS 11 Beta 4 Sürümü Geliştiriciler İçin Yüklenebilir
Yeni beta sürümüyle beraber kullanıcılara çok daha stabil işletim sistemi sunulduğu belirtiliyor. İşletim sisteminde yer alan hataların tamamen giderilmese de büyük ölçüde hataların giderildiği. Özellikle kontrol merkezi üzerinde yaşanan donma ve benzeri sorunların önüne geçildiği belirtiliyor.Şu an için sürüm notları yayınlanmadığı için iOS 11 Beta 4 sürümünün tam olarak ne gibi yenilikler sunduğu konusunda tam anlamıyla bilgimiz yok. Fakat son beta sürümünden sonra gelen eleştirilere karşılık yayınlandığı belirlen yeni beta sürümünün muhtemelen hataları büyük ölçüde giderdiğini göreceğiz. App Store sorunlarının da önüne geçileceği belirtilen yeni sürüm olarak gösterilen iOS 11 Beta 4 sürümünün sürüm notlarını yayınlandığı an sitemize ekleyeceğiz.