İnce kasa güclü bir bilgisayar arıyorum kullanan yada tavsiye verecek olan varmı ya

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Merhaba arkadaşlar İnce kasalı ama güçlü bir sistem arıyorum. özellikle render, modelleme ve tasarım tarafında kullanacağım. Taşınabilir olsun istiyorum ama performans tarafında da yarı yolda bırakmasın. RTX Slim kategorisindeki cihazları kullanan var mı gerçekten profesyonel işlerde yeterli oluyor mu?

Benzer konular Forum Tarih
H Donanım 1 248
aDm Donanım 2 464

Benzer konular

harbiprofil

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Standart ince laptoplarla karıştırmamak lazım. NVIDIA’nın RTX Slim diye ayrı bir kategorisi var bu sınıfa, incelik ve performans sağlayan donanımlı cihazlar girer.O yüzden incelikten dolayı performans düşüyor gibi düşünmemek gerekiyor.

webmekan

Forum Üyesi
Takım
Fenerbahçe
Mesela Excalibur G915 bu kategoride. İnce kasa güçlü olduğu için tasarım ve modelleme işlerinde gayet dengeli çalışıyor diye biliyorum.

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Uğur Ağdaş - evden eve nakliyat - kumaş kesim makinesi - SS Market - Muğla Web Tasarım - flash usdt - beğeni satın al - Instagram Düşmeyen Takipçi Satın Al - dizi izle