Tanıtım Tiny House Nedir?

vortex1

Forum Üyesi
Katılım
2 Ekim 2021
Mesajlar
24
Tepkime puanı
0
Takım
Beşiktaş
, 10 ile 30 metrekare arasında değişen, tekerlekli veya sabit olan küçük evlerdir. Tiny house, sadece bir ev değil aynı zamanda bir yaşam biçimi olarak kabul edilir. Tiny house'lar küçük fakat daha işlevsel bir yaşam alanı sunması sebebiyle dünya çapında ilgi görmüştür. Bir tiny house çeşitli boyut ve tasarımlarda inşa edilebilir ve özelleştirme yapılabilir.

Son zamanlarda Türkiye'de de oldukça ilgi görmeye başlayan tiny house akımı ilk olarak 2008-2009 yıllarında ABD'de başlamış ve diğer batı ülkelerinde de hızla gelişip bir trend haline gelmiştir. Minimalist ve ekonomik bir yaşam tarzı arayanların tercihi olan bu trend sayesinde siz de kendi zevkinize ve cebinize uygun mütevazı bir eve sahip olabilir, kendi arazinizde veya bahçenizde yaşayabilirsiniz.

Tiny House Fiyatları

Tiny house'lar küçük ve kullanışlı olması ile insanları cezbetmiştir. Bu küçük evlerin fiyatlarına gelecek olursak Türkiye’de tiny house fiyatları 160.000₺’den başlayıp 400.000₺’ye kadar çıkmaktadır. Evin dış kaplamasından yalıtımına, yapımında kullanılan malzemelerden evin boyutu gibi özelliklere göre tiny house fiyatları değişkenlik göstermektedir. Yaptırmak istediğiniz ekstra donanım ve özelleştirmeler de tiny house fiyatlarını etkileyen bir başka unsurdur. Tiny house modelleri ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Dayı

Harbi Üye
Özel Üye
Forum Üyesi
Katılım
13 Mart 2022
Mesajlar
11,276
Tepkime puanı
6
Siteyi beğendim, başarılar...
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter