Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır? Erkek ve Bayan Sevgiliye Hediye Önerileri

Tsliserkan

Forum Üyesi
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
4
Tepkime puanı
1
Takım
Trabzonspor
Benim sevgilim olsa kesinlikle sevgilime tek taş yüzük alırım daha çok sevinir çünkü ucuz hediye alsam olmaz sevildiğini pahalı hediye alarak göstericeksin en iyisi sizede tavsiyem ucuz hediye almayın bence
 

Aysun Ercan

Forum Üyesi
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
6
Tepkime puanı
3
Takım
Fenerbahçe
Çok farklı hediye seçenekleri ve modelleri var. Hep seveceği ve sevineceği şeyler almayı isterim. Bu yazıda cok faydalı oldu. Kalpler hep mutlu olsun diye uğraşmaya devaamm👍👍👍👍
 

Buse yldz

Forum Üyesi
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Takım
Göztepe
Sevgiiler günü hediyesi bana bu kelime gercekten cok uzak geliyo.23 yasindayim hala bi manitadan cicek almisligim yok acaba bendemi sorun var bir suru guzel alternatif hediyeler var ben gömlek alirdim mesela
 

Selin01

Forum Üyesi
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Takım
Beşiktaş
Aslında erkeklerin en büyük sorunu bu hediye almakta sıkıntı yaşiyorlar basite kaçıp alsam beyenmezsin diyip geçiyorlar.oysa insan sevdigine hediye alabilmesi neyi sever neye mutlu olur bilmeli.Guzel bir konu açılmış teşekkürler.
 

Asli kara

Forum Üyesi
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Takım
Beşiktaş
Erkeklerin en büyük sorunu hediye almak.Tek bildikleri sey ise parfüm ve saat baska hic bisey akıllarina gelmez 🤦🏻‍♀️fotograf sürprizi bence cok hoss bir hediye bana bu hediye gelse cok cok mutlu olurdum heralde
 

Esmanur_aktas55

Bayan Üye
Forum Üyesi
Katılım
21 Ocak 2022
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Konum
Samsun
Cinsiyet
  1. Bayan
Takım
Fenerbahçe


En güzel ve farklı Sevgililer Günü hediyesi ne alınır?

Erkek ve bayan sevgiliye Sevgililer Günü hediye önerileri



Her yıl 14 şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü için geri sayım sürerken sevdiğine hediye almak isteyenler Erkek ve bayan sevgiliye Sevgililer Günü hediye önerileri öğrenmek adına Sevgililer Günü hediyesi ne alınır? Sorusuna yanıt aramayı yoğun şekilde sürdürüyor.



[/URL]


Sevgililer Günü Hediyesi Ne Alınır? Erkek ve Bayan Sevgiliye Hediye Önerileri

14 şubat Sevgililer Günü erkek ve bayan sevgili için alınabilecek hediyelere ilişkin öneriler ve tüm detaylar şöyle;

Kadınlar için ; akıllı telefon, kıyafet, parfüm, mum ışında romantik yemek hediye önerileri arasında yer alır.

Erkekler için ; bakım seti, gömlek, takım elbise, dijital fotoğraf çerçevesi, kol düğmesi hediye tercihlerinizde bulundurabilirsiniz.



SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE BAYANLAR İÇİN NE HEDİYE ALINIR?

1. Fotoğraf sürprizi : Birlikte çekilmiş en sevdiğiniz fotoğrafları arşivden çıkarın ve bir kolaj yapın. En güzel anlarınızdan oluşan küçük bir albüm hoş bir sürpriz olabilir.

2. Aşkınızı çizin : Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? İlişkinizi mutlu sonla bitiren bir çizgi roman hem sıradışı hem de eğlenceli olabilir.

3. Mum ışığında yemek : Belki biraz klasik, ama hala en romantik alternatiflerden biri mum ışığında bir akşam yemeği. İster bir restoranda, isterseniz en sevdiği yemeklerden oluşan bir menü eşliğinde evde; hafif bir müzik eşliğinde bu gecenin keyfini çıkarmak elinizde.

4. Aşk kutusu :İstediğiniz boyda bir ayakkabı kutusu edinin ve üzerini resim, yazı, fotoğraf, çiçek, vs. ile süsleyin. İçine de en sevdiği şekerlerden veya çikolatalardan doldurun. Bir de 'sen bunlardan çok daha tatlısın' yazılı bir kart eklemeyi unutmayın.

5. Biraz macera : Çılgın bir kişiliğe sahipseniz, onun işyerinde dış cephe camları silen asansöre binin. Çalıştığı kata geldiğinizde camı tıklatıp 'seni seviyorum' yazan notu gösterin.



SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE ERKEKLER İÇİN NE HEDİYE ALINABİLİR?

Puzzle alabilirsiniz : Biliyorsunuz ki puzzle ile uğraşmak gün içerisinde yaşanılan stresi, sıkıntıyı giderir ve herkesi mutlu eden hediyelerden biridir. İster sevgiliniz ile olan fotoğrafınızı puzzle'laştırıp hediye edebilirsiniz isterseniz de hoşunuza giden bir manzara fotoğrafını puzzel'a çevirip hediye edebilirsiniz.

Sırt Çantası : Tatile gitme gibi bir planınız varsa o zaman en uygun hediye bir sırt çantası olabilir. Bu çantanın yanına da iki tane uçak bileti neden olmasın?

Aksiyon Kamerası : şu sıralar en popüler ürünlerden biri de aksiyon kamerası. Çeşitli aktivitelerde aksiyon kameraları kullanarak eğlenceli, keyifli görüntüler elde edebilirsiniz.

Posterini asın : İkinize ait en sevdiğiniz resmi poster olacak kadar büyüttürün ve bu posteri gideceğiniz mekana asın. Aşkınızı üzerinizde taşıyın İkinizin resmini bir tişört üzerine bastırıp, arkasına şiir, sevginizi anlatan sözler veya tanışma hikayenizi yazdırabilirsiniz.

Aşk pastası : Sevgililer Günü'ne özel bir pasta yapabilirsiniz. Kırmızı gıda boyası kullanarak kalp şeklinde bir pasta yapın ve üzerine krem şantı ile 'seni seviyorum' yazın.
Ya bence kadınlar olarak kendimizden örnek vereyim öyle değerli şeylere gerek yok küçüük bir şeye bile mutlu olabiliyoruz önemli olan değer verdipimiz kişiden gelmesi
 

Lonean

Forum Üyesi
Katılım
3 Şubat 2022
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Konum
Manisa
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Fenerbahçe
Açıkçası özel günler benim için anlamı yoktur, zaten beraber olabiliyorsanız bu kendinize ve karşı tarafa verebileceğiniz en iyi hediye olabileceğini düşünüyorum.
 

Laydakoc

Bayan Üye
Forum Üyesi
Katılım
7 Şubat 2022
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Konum
Kırklareli
Cinsiyet
  1. Bayan
Takım
Galatasaray
Aslında günlerin cok önemi yok ama yinede hediye almak hediye vermek kendini iyi hissettirir herkes hediyeleri sever. Bu süreçte 14 subat olması itibariyle elbette en azından kalıcı ve romantik bir hediye olmasi cok onemli..
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter