Prozac Reçetesiz Alınır Mı 2021

Faruk

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
19 Mart 2019
Mesajlar
8,858
Tepkime puanı
25
Prozac reçetesiz satılır mı sorusunun güncel cevabı, çoğu eczaneden reçetesiz olarak temin edilebileceği şeklindedir. Peki, Prozac nedir?

Prozac Ne İşe Yarar?​

Prozac 20 mg, SSRI grubundan bir antidepresan olup, anksiyete ve depresyon tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Prozac, doktor kontrolünde başlanması ve bırakılması gereken bir ilaçtır.

Prozac Yan Etkiler​

Prozac yan etkileri, tıpkı diğer antidepresanlar gibi bir takım yan etkileri bulunmaktadır. Prozac kullananlar, bu yan etkileri şu şekilde bildirmiştir:
  • Dikkat dağınıklığı,
  • Uyku hali,
  • Mide bulantısı,
  • İştahsızlık
gibi yan etkiler, özellikle araç kullananlar için tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle, ilaç kullanmaya başlamadan önce mutlaka bir doktora danışmalı ve ilacı onun söylediği gibi kullanmalısınız. Bırakırken de, doktorun size söylediği yöntemi izlemeli ve o şekilde azaltmalısınız.

Prozac reçetesiz alınır mı sorusuna cevabımız, bazı eczaneler için evet olmaktadır ancak yazımızda vurguladığımız gibi, bilinçsiz ilaç kullanımından uzak durmalı ve doktorunuza danışmadan ilaç kullanmamalısınız.

Prozac Reçetesiz Alınabilir Mi?​

Peki prozac reçetesiz satılır mı? Prozac ve benzeri ilaçların, reçeteyle satılması gerekmektedir. Bazı eczaneler reçetesiz verirken, bazıları da reçete istemekte.

Prozac reçetesiz alınır mı 2020 yılında da çok merak ediliyordu ancak yönetmelikler değişmediği için, eczaneler reçete istemekle yükümlüdür. Bazı eczaneler verse de, doktorunuz size reçete vermediyse tıpkı herhangi bir ilaç gibi, Prozac'ı da kullanmamalısınız.

Prozac Reçetesiz Fiyat​

Prozac fiyatı 2021 güncel fiyatı 30,15 TL'den satılmaktadır.
 

MisGibi

Harbi Üye
Forum Üyesi
Katılım
25 Eylül 2021
Mesajlar
1,881
Tepkime puanı
15
Takım
Galatasaray
Doz olarak mutlaka bakıyorlar fazla alınca şüpheli oluyor diye numara felan da istiyorlar
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter