Netflix "2020 Bit Artık"

RoBiN

Forum Üyesi
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
46
Tepkime puanı
0
Takım
HataySpor
Geçtiğimiz haftalarda duyurulan Death to 2020 ya da Türkçe ismi ile 2020 Bit Artık, Netflix üzerinden geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.Genel olarak kötü olayların yaşandığı bir yılı, yani 2020'yi geride geride bırakıyoruz. Distopyalara benzeyen bir yıl olması ile dikkat çeken yıl için mutlaka bazı diziler ve filmler geleceğini biliyorduk ancak bu kadar erken değil. Geçtiğimiz haftalarda Black Mirror isimli dizinin yaratıcılarından Charlie Brooker, 2020 hakkında komedi türünde bir sahte belgesel hazırlayacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz saatlerde de bu yapım yayınlandı.

Death to 2020 ya da yerelleştirilmiş hali ile 2020 Bit Artık yapımı, normalde 27 Aralık'ta yayınlandı ancak ülkemizde bugün yayına girdi. Sahte belgesel komedi türündeki yapım 1 saatlik özel bir yapım. şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz.

Yaratıcılığını Charlie Brooker'ın üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda ise Hugh Grant, Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Cristin Milioti, Joe Keery, Leslie Jones, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman ve Samson Kayo gibi isimler bulunuyor.

 

Benzer konular

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter