Modayı Akıllı Kullanın!

Lima

Harbi Üye
Bayan Üye
Forum Üyesi
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
7,430
Tepkime puanı
9
Cinsiyet
  1. Bayan
Nasıl görünmek istediğinizi ve kendi vücudunuzu iyi biliyorsanız modayı akıllıca kullanmak zor değil. Siz modanın esiri olmayın, moda size hizmet etsin! İşte, stil görünmenin pratik yolları...


Stil oluşturmak, modaya uygun giyinmek ve günden güne değişen trendleri takip etmek günümüz şartlarında zor olabiliyor. Özellikle yeni sezonla birlikte yükselen fiyatlar çoğumuzu korkutuyor. Ancak stil görünmek için servet harcamaya gerek yok.

Bütçenizi sarsmadan iyi görünmek istiyorsanız, işte modada akıllı olmanın pratik yolları...

Nasıl görünmek istiyorsunuz?
Öncelikle nasıl görünmek istediğinize karar verin. Stilinizi, yaşam biçiminizi ve vücut ölçülerinizi göz önünde bulundurun. Yaşınıza göre seçimler yapın.

Klasik mi? Sportif mi? Romantik mi? Kıyafet tarzınız hangisi? Unutmayın, önemli olan her zaman kendiniz gibi olmanız ve giydiğiniz her kıyafette kendinizi güvende ve rahat hissetmenizdir.

Modanın esiri olmayın
Moda ve trendlerin sezonluk tuzaklarına düşmeyin. Trendlerden esinlenerek stilinizi klasik ve yatırımlık parçalar üzerine inşa edin.

Modaya ve trendlere göz atın
Stil görünmenin şartlarından bir tanesi modaya ayak uydurabilmekten geçiyor. Bunun için kendinize stil danışmanı bulmanıza elbette gerek yok. Bunun en ucuz yolu moda dergileri ve internet.

Size yakışacağını düşündüğünüz stilleri bir kenara not edin ve ona göre alışveriş rotanızı belirleyin.

Gardırobunuzu keşfedin
Çok eskiyen, yırtılan parçalara veda edin ancak modası geçti diye zamanında aldığınız kıyafetleri atmayın. Çünkü bunlar tekrar moda olabilir, unutmayın.

Kenarda kalmış parçaları gözünüzün önüne çıkarın. Gardırobunuzun etek, ceket, pantolon jean gibi temel taşlarını yeni aldığınız parçalarla kombinleyin.

Zamansız parçalara yatırım yapın
Zamansız parçalar, akıllıca yapılan yatırımlar sizi yıllarca idare edebilir. Alışveriş yaparken alacağınız parçaları yıllar sonra da kullanıp kullanamayacağınızı düşünün. Bu yüzden çok alışveriş yapmak yerine, paranızı biriktirip az ama öz alışveriş yapmaya özen gösterin.


Vitrinlere göz atın
Alışveriş yapmadan önce vitrinlere bir göz atın, inceleyin. Farklı alternatifler görmek alışverişe çıkmadan önce stil oluşturmanızda çok yardımcı olur.
 

Benzer konular

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter