Tanıtım Kalojen Serum

Erenbor

Forum Üyesi
Katılım
26 Ağustos 2022
Mesajlar
238
Tepkime puanı
0
Konum
Uzay
Cinsiyet
  1. Bay
Takım
Başakşehir FK
Kolajen serum, bozulan cilt tabakasını yeniler ve yeni hücre oluşumunu destekler. Aynı zamanda yaşlanma belirtileri, cilt sorunları, kırışıklıklar, cilt lekeleri, güneş lekeleri gibi birden fazla sorunla da tek başına savaşan bu yüz bakım serumu sayesinde cildiniz artık çok daha parlak ve genç görünecektir. Belirtilen serum, Solaris Kozmetik markasında 30 ml şişelerde size uzun süre kullanım alanı sunar. Aynı zamanda belirtilen bu serum sayesinde cilt tonunuz eşitlenir ve yüzünüzdeki ince çizgiler tamamen kaybolur. Piyasada onlarca kalojen serum bulunmasına rağmen, cildiniz için yapacağınız en iyi tercih bu kozmetik firması olacaktır. İçeriğinde kimyasal bulundurmayan bu ürün sayesinde istediğiniz görüntüye kolaylıkla kavuşabileceksiniz.
Yüz Temizleme
Bu firmada en çok tercih edilen bir diğer ürün ise yüz temizleme jeli olarak belirtilmiştir. Yüz temizleme jelleri sayesinde isterseniz yüzünüzü günlük kirden ve yağdan nazikçe temizleyebilecek isterseniz de makyaj kalıntılarından kolaylıkla kurtulabileceksiniz. Aynı zamanda bu yüz temizleme ürünleri, yüzünüzdeki gözenekleri küçültür ve içeriğinde bulunan çay ağacı, propolis ve yeşil çay özleri ile cilt lekelerinizi önlemektedir. Sabah ve akşam günde 2 kere kullanacağınız bu ürünler sayesinde istediğiniz görünüme çok kısa bir zaman diliminde kavuşabilirsiniz. Antioksidan içeren bu temizleme jelleri, cildinizi dış etkenlere karşı koruma altına alırken sizlere B5 vitamin takviyesi de sunmaktadır. Bu sayede her zaman nemli olan cildiniz sağlıkla ışıldamaya devam edecektir.
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter