Tanıtım Ankara Araç Kurtarma ve Çekici Hizmetleri

vortex1

Forum Üyesi
Katılım
2 Ekim 2021
Mesajlar
24
Tepkime puanı
0
Takım
Beşiktaş
, sektöre yaklaşık 20 yıl önce giriş yapmış ve kurulduğu günden bu yana ankara acil oto kurtarma, ankara araç çekici, ankara araç kurtarma olarak siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. sayfamızda bulunan telefon numaramız ile bize ulaşabilir ve saat fark etmeksizin 7/24 çekici hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Ankara oto kurtarma olarak önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti olmuştur. Uygun fiyat politikamız ile müşterilerimizi asla yarı yolda bırakmayız. Kaza, arıza gibi durumlardan dolayı yolda kalmış müşterilerimize hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Ankara Car Oto Kurtarma, başta Ankara olmak üzere; Batıkent, Ostim, Şaşmaz, İvedik, Etimesgut, Konutkent, Eryaman, Gölbaşı, Ümitköy, Kazan ve daha bir çok ilçede oto çekici hizmeti vermektedir. (Detaylı liste için: ) Daha hızlı bir şekilde oto kurtarma hizmeti alabilmek için 0 543 216 60 02 (Emrah Bey) iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.



Firmamız 7/24 hizmeti vermektedir. Günün her saatinde her marka araca ve tüm araç tiplerine hizmet verebilmekteyiz. Güçlü ve profesyonel ekibimiz ile birlikte Ankara’nın bir çok ilçelerine ve sizlere hizmet imkânı sunuyoruz.
 

Dayı

Harbi Üye
Özel Üye
Forum Üyesi
Katılım
13 Mart 2022
Mesajlar
11,276
Tepkime puanı
6
Siteyi beğendim, başarılar...
 
İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş - genel forum - webp converter