2021 Saç Kesim Trendleri

delipetek

Harbi Üye
Bayan Üye
Özel Üye
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
3,452
Tepkime puanı
42
Cinsiyet
  1. Bayan
Takım
Galatasaray

Uzun Ve Dağınık Kaküller.

2021-sac-trendleri-2.jpg



Pandemi sebebiyle evde geçen 2020 yılı süresince daha çok uzun ve dağınık saç modelleri hakimdi. Kesim konusunda da benzer sebeple bir çoğumuz büyük değişiklikler yapamadık. Bu değişiklik ihtiyacı 2020'nin sonlarına doğru kakül trendinin geri gelmesiyle kendisini gösterdi. 2021'de ise bunun devamı olarak kakül modasının zirve yapacağı ön görülüyor. Neredeyse kaşlarınıza değen uzun ve dağınık kaküllerle sizde yenilikçi ve modern bir görünüm yakalayabilirsiniz.


Küt Saçlar

Eğer güçlü bir yenilik hayal ediyorsanız kuaförünüzle küt saç modelleri hakkında konuşmaya şimdiden başlayın. Çünkü 2021'de küt saç kesimlerine her yerde rastlayacağız. İster çok kısa ister orta boy olsun; bu trendi takip etmek için dikkat etmeniz gereken tek önemli şey saç boyunun eşit uzunlukta olması ve keskin görünmesi. Çene hizasında keskin bir hat şeklinde görünen saç kesimleri, bu yıl size beklediğiniz değişimi vadediyor.


Shag Kesim

2021-sac-trendleri-3.jpg



Saçlardaki retro stil geri dönüyor. Farklı boylardaki saç tutamları ve dağınık bir şekillendirme ile öne çıkan shag kesim hem çok doğal hem de oldukça farklı. Üstelik bu kesimi istediğiniz uzunlukta kullanarak stilinize göre de kişiselleştirebilirsiniz. Daha klasik bir görünüm oluşturmak içinse kesiminizi uzun ve dağınık kahküller ile birleştirmeyi deneyin.


Pixie Kesim

Son yıllarda moda olan pixie saç kesiminin de 2021'de yükselişe geçeceği tahmin ediliyor. Saçları daha hacimli ve sağlıklı gösteren bu kesim, kısa olması sebebiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca tıpkı her daim kurtarıcı parçalar olan jean pantolon ve beyaz tişört ikilisi gibi sade ama stil sahibi görünmenin de en etkili yolu.


XL Katmanlar

2021-sac-trendleri-4.jpg



Karantina döneminde birçok kadın saçlarını uzattı ve uzun saçın bakım gerektirmesi sebebiyle saç sağlığını belki de daha önce olmadığı kadar fazla önemsedi. Bu yıl uzun saçlarınıza hacim katmanın ve sağlıklı bir görünüm kazandırmanın harika bir yolunu daha keşfedeceksiniz: Kısalı uzunlu katmanlar. XL boydaki uzun saçlarınızı hareketlendirmek ve ona biraz şekil vermek için farklı boyda tutamlar kestirebilir, dağınık bir şekilde kurutarak son derece cool bir stil yakalayabilirsiniz.

Alıntı
 

Benzer konular

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş