2021 Dikkat Çekici Yaz Makyajı Trendleri

delipetek

Harbi Üye
Bayan Üye
Özel Üye
Katılım
17 Mart 2019
Mesajlar
3,450
Tepkime puanı
42
Cinsiyet
  1. Bayan
Takım
Galatasaray
Yaz mevsiminde kendinizi parlak, canlı renklerle ifade etmeye hazır olun. Çoğumuz için renkli giyinmek korkutucu olsa da birazdan paylaşacağımız göz makyajında cesur yaz renklerine bayılacaksınız. Parıltılı makyajın favori olduğu 2021 yazında cesur renkleri keşfetmeye ne dersiniz?

1P3sdjEw.jpeg


Bu yaz makyajda yeni renk devrimi güzelliğine düşkün kadınların favorisi olacak. Renkli dudaklar, altın ve bordo ışıltılı göz farları ve bolca allıkla tüm gözleri üzerinize çekmeye hazırlanın. Makyajsız görünümü hepimiz seviyoruz, ancak belki de biraz daha cesur bir şey denemenin zamanı gelmiştir.

wEj4WIY9.jpeg


Renkleri öne çıkarmak için baz olarak beyaz bir göz kalemi kullanın

Parlak bir yaz görünümünün ana odak noktalarından biri gözler olacak. Cesur bakışlara sahip olmanın yolu ince dokunuşlardan geçiyor. Örneğin, göz kapağın üzerine pop art renkli farlar ekleyerek veya renkli likit göz kalemleri ve neon göz farlarını katmanlayarak yapabilirsiniz

hjLB3.jpeg


Göz makyajınızı kıyafetinizle kombinlemekten kaçının

Koyu renkleri kullanmaya yeni başlıyorsanız, makyaj görünümünüzü kıyafetinizle eşleştirmekten kaçının. Aksi halde biraz fazla iddialı görünebilir ve hatta istemediğiniz bir şekilde öne çıkabilirsiniz. Bunun yerine biraz daha nötr bir uyum seçmenizi öneririz.

Farklı renkleri aynı anda kullanın

Renkli bir makyaj yapma fikri ilginizi çekiyor ancak nasıl uygulayacağınızı bilmiyorsanız, şimdi vereceğimiz ipuçları işinize çok yarayacak. Göz makyajında farklı renkleri aynı anda kullanmak istiyorsanız, üst kirpik çizginizi far kullanmadan sade bırakın ve parlaklığı göz kapağınıza yayarak tamamlayın.

nPe7Q8.jpeg


Göz farının dağılmasını önleyin

Alt göz kapağında parlak bir göz farı kullanacaksanız, farın dağılma sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yüz makyajınızı göz farı uyguladıktan sonra yapın. Ardından son olarak fırçaları kullanmadan önce fazla göz farını fırçayla hafifçe tazelemeyi deneyin.

wW3gb.jpeg


Hatta gözlerinizin altına biraz sabitleyici pudra sürmeyi deneyebilir ve ardından farı uyguladıktan sonra fırçayla tazelemeyi de seçebilirsiniz. Bu makyaj sabitleme ile farın dağılmasını önlemiş olursunuz.

kaynak: hurriyet
 

Benzer konular

İçerik sağlayıcı "paylaşım" sitelerinden biri olan Harbimekan.Com Forum, Eğlence ve Güncel Paylaşım Platformu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Harbimekan.Com sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için info@harbimekan.com yada iletişim sayfası üzerinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 Gün (72 Saat) içerisinde Forum yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

Bu Site, Bilim ve Sağlık Haber Ajansı Üyesidir.

Yığıntı - 8kez - kaynak mağazam - Uğur Ağdaş